Het clubblad

"De Wandelvriend"

Ons clubblad “De Wandelvriend” verschijnt om de drie maanden, het bevat een volledige wandelkalender van alle tochten in de provincie Antwerpen.
In het clubblad vindt je informatie over het wel en wee van onze club, onze activiteiten, onze eigen wandelingen, verslagen van uitstappen, feestelijkheden enz…….

De Wandelvriend

De Wandelvriend 31ste jaargang - nummer 142

april - mei - juni 2024

Woordje van de voorzitter.

 

Beste leden,

De winter is nu wel voorbij en we hebben al enkele dagen van een mooi lenteweertje mogen genieten. Stilaan kijken we uit naar een hopelijk mooie zomer met aangename temperaturen om te gaan wandelen.

Uiteraard zit ons bestuur niet stil en wordt er werk gemaakt van de geplande activiteiten te bekijken in onze jaarkalender. Zo is ons clubfeest pas achter de rug en hebben 57 leden kunnen genieten van een lekker buffet in het Dennenhof. Onze regelmatigste wandelaars zijn daar ook gevierd en beloond met een geschenk. Eind April zal onze eerste wandel5daagse van het jaar plaatsvinden. Met 39 leden trekken we dan naar Daun in het Eifelgebied van Duitsland. Ik ben er zeker van dat we daar evenveel plezier gaan beleven zoals in de vorige jaren.                        
Na de ontspanning is het terug tijd om de handen uit de mouwen te steken op onze 3é Kapitteltocht in het park van Brasschaat. Onze midweektocht mag hopelijk veel wandelaars ontvangen ! Als deze activiteit voorbij is kunnen we eind Mei terug gaan ontspannen tijdens het bezoek aan het arboretum in Kalmthout. Vergeet niet in te schrijven !      
De tweede groepswandeling gaat door in Deurne , de groene long van Antwerpen. Breng gerust uw familie en/of vrienden mee om te wandelen en elkaar te leren kennen. Een weekje later kunnen we dan weer samenkomen op de BBQ van onze club. Als je ingeschreven bent,  kan je in zaal Sterbos genieten van een lekkere BBQ voorafgegaan met een kleine wandeling in de buurt. Vergeet dus je wandelschoenen niet !                                                                       
Zoals je kan lezen weeral een goed gevuld programma voor de komende 3 maanden. Vergeet vooral niet in te schrijven en dan zie ik jullie op één van de activiteiten ! Hou jullie gezond en wel ……….. tot later !!

Marc

 

 

Scroll naar boven