Wandel-vijfdaagse Obersteinebach (D) 12-16 oktober 2024


Event Details


Wandel-vijfdaags van Zaterdag 12 tot Woensdag 16 Oktober

Verblijf in Enjoyhotel “Im Walt”, Heiderhof 4, 56593 Obersteinebach (279 km).

Prijs 5-daags all-in arrangement: 368,00 € per persoon

Enjoyhotel im Wald1
Enjoyhotel im Wald

Inschrijven kan tot 5 Juli door 50,00 € p.p. over te schrijven op onze rekening BE05 2200 3214 0075 met vermelding van  “Obersteinebach + uw naam“. Het restsaldo van 318,00 € per persoon moet voor 13 September op dezelfde rekening worden gestort.

Annuleren ? Wij kunnen maar een beperkt aantal kamers annuleren.

Na 17 September is dit niet meer mogelijk en word het volledige bedrag in rekening gebracht  Probeer daarom, bij uw eigen verzekeringskantoor, een eigen reis-annuleringsverzekering af te sluiten. De  “Annulatie voorwaarden voor groepsreserveringen” van Enjoyhotel, kan u op simpele vraag toegestuurd worden. Info: louis.pacquee@telenet.be

Het kleine dorpje Obersteinebach is gelegen in het Westerwald. Deze streek staat in Duitsland bekend als de achtertuin van Keulen en Bonn. Met zijn lichte glooiing en duizenden hectaren bos is het een klein paradijs voor de wandelliefhebber. Maar 20 minuten verwijderd van de Rijn en 40 minuten van de Moezel. Ook staat Westerwald bekend om de vele karakteristieke dorpen en stadjes met hun mooie vakwerkhuizen.

Enjoy Hotel “Im Wald“, is zoals de naam het zegt, gelegen in de bossen op enkele kilometers van het dorpje. Van daaruit vertrekken er vele wandelroutes en ook de mooie lange afstand route “Westerwaldsteig“ is niet veraf. Wij gaan hier zeker enkele prachtige boswandelingen kunnen (s)maken.

Enjoyhotet im Wald

Net als onze vorige vijfdaagse genieten wij van een all-in formule.

Op zaterdag 12 oktober wordt U verwacht rond 12 uur voor een gratis lunch; De kamers zijn beschikbaar vanaf 15 uur. Er is geen lift en de parking is gratis. Elke dag  genieten wij van heerlijke uitgebreid ontbijt, een lunch (of lunchpakket) en ’s avonds een drie-gangen-keuzemenu.Vanaf 17 uur  zijn er gratis dranken waaronder, bieren, wijnen, frisdranken, vruchtensappen en Duitse sterke drank.

Elke avond zorgt het hotel voor vertier en entertainment zoals  een bingo, live muziek, avondwandeling en een quizavond. In de koffiecorner is er overdag steeds gratis koffie/thee beschikbaar. Op onze vertrekdag moeten de kamers voor uur 10:30 u  ontruimd zijn. Er zijn 3 éénpersoonskamers  en  17 tweepersoonskamers voor ons beschikbaar!                                                 

Verdere info kan u zeker terugvinden op website  : www.enjoyhotels.com

vragen? -> Louis 0492 08 57 18

Louis

Scroll naar boven