Barbecue 2024 op 22 juni


Event Details


BBQ

Plaats: Wijkhuis Sterbos, Molenheide 3, 2990 Wuustwezel.

Dankzij onze vele trouwe vrijwilligers, die zorgen voor het succes op onze wandelingen, kunnen wij dit jaar weer een barbecue organiseren!

Zoals de vorige jaren is dit steeds een leuk feest waar wij kunnen genieten van lekker eten met een wijntje en eens goed kunnen bijpraten. Voor onze nieuwe leden is het ook een ideale gelegenheid om kennis te maken met onze actieve wandelclub. Ieder clublid is welkom!

Het programma:

Jullie worden verwacht tussen 14:00 uur en 14:30 uur.
We maken eerst een wandeling van ongeveer 3,5 of 7 km op een gezapig tempo. Mensen die niet meewandelen kunnen ondertussen in de zaal of buiten in het zonnetje genieten van een (alcoholvrij) drankje.

16:00 uur: aperitieven.

om 17:00 uur  Schuiven wij onze voeten onder tafel.

Frans aan de BBQ
Frans aan de BBQ

Het groentebuffet staat klaar en onze trouwe grillmeester “Frans” zorgt voor een lekker stukske vlees. Voor elke deelnemer zijn 3 stukken vlees voorzien met groenten, pasta, rijst en brood, enz.  Wij sluiten af met een lekker dessert.

 Koffie/thee, frisdranken, bieren en wijnen zijn inbegrepen!

De prijs is gratis voor alle vrijwillige medewerkers op onze activiteiten. We vragen wel om in te schrijven door een borg van 10,00 € p.p. te storten op onze clubrekening BE05 2200 3214 0075, welke je later terug krijgt. Andere leden betalen 30,00 € per persoon. Vergeet jullie namen niet te vermelden!!

Graag inschrijven vóór 1 Juni aub !!

Louis

Scroll naar boven