Het clubblad

 Ons clubblad “De Wandelvriend” verschijnt om de drie maanden. Het bevat een volledige wandelkalender van alle tochten in de provincie Antwerpen.

Ook vermelden we onze aanraders , de wandelingen waar je punten kan verdienen. In het clubblad vindt je informatie over het wel en wee van onze club, onze activiteiten, onze eigen wandelingen, verslagen van onze reizen, enz…………..

De WANDELVRIEND   26ste jaargang – nummer 123

juli – augustus – september 2019

Woordje van de voorzitter.

Beste wandelvrienden,

Met de vakantiemaanden juli en augustus in het vooruitzicht, zijn we al toe aan het derde clubblad van dit jaar. Het weer gaat stilaan de goede kant uit, zodat de thuisblijvers ook tevreden zijn. Diegene die de zonnige oorden opzoeken , wens ik alvast ook een veilig en ontspannend verlof toe.

De wandelvierdaagse in Winterspelt, is weeral achter de rug maar verschillende leden gaan in oktober al terug, wel op eigen kosten. Onze eerstvolgende eigen wandeling is de Poldertocht en eind september zal onze  26ste Parkentocht in ons mooi Brasschaat plaats vinden. Onze vele vrijwilligers zullen weeral hun uiterste best doen, om het de wandelaars op deze twee wandelactiviteiten naar hun zin te maken, waarvoor mijn oprechte dank. Tussen de twee wandelingen door, hebben we nog onze daguitstap naar Vlimmeren en Merksplas, met op de dagindeling de nodige bezoeken en eetmalen.

De leden waar het even minder bij gaat om welke redenen dan ook, wil ik veel beterschap en een snel herstel toe wensen.

Aan ieder een ontspannend en goed verloop van je verlof en tot ergens op een wandeling …….. of terras wie weet. Genet er alvast van en veel wandelplezier.

Uw voorzitter,

 Marc