Het clubblad

 Ons clubblad “De Wandelvriend” verschijnt om de drie maanden. Het bevat een volledige wandelkalender van alle tochten in de provincie Antwerpen.

Ook vermelden we onze aanraders , de wandelingen waar je punten kan verdienen. In het clubblad vindt je informatie over het wel en wee van onze club, onze activiteiten, onze eigen wandelingen, verslagen van onze reizen, enz…………..

De WANDELVRIEND   26ste jaargang – nummer 121

januari – februari – maart 2019

Woordje van de voorzitter.

Beste clubleden,

Kerstmis … vuurwerk… jaarwisseling …. het is allemaal achter de rug en we zien weeral vooruit om er een spetterend 2019 van te maken.

Onze 3 jaarlijkse clubwandelingen zijn in 2019 ook weer van de partij. Om deze eigen activiteiten vlekkeloos te laten verlopen rekenen wij op onze bereidwillige medewerkers die steeds paraat staan ten dienste van onze wandelclub. Wederom dank aan alle leden die steeds deze inspanning leveren. Op 14 januari 2019 zal de jaarlijkse statutaire vergadering plaatsvinden in het dienstencentrum van Maria ter Heide. Het clubfeest in het alom gekende “Dennenhof” oogt ook weeral een gezellig moment te worden om eens bij te praten onder elkaar.  Voor diegene die graag in Duitsland wandelen staat de vierdaagse ook gepland. De daguitstap is nog in volle voorbereiding , maar jullie worden op het geschikte moment ingelicht over de inschrijving en de inhoud van de dag.

Ter inlichting wil ik jullie nog op de hoogte brengen dat we van Wandelsport Vlaanderen, een mooie vergoeding hebben ontvangen voor het organiseren van het evenement “Vlaanderen Wandelt” in april 2018. Zodoende hebben onze leden zich ondanks de tegenvallende opkomst toch nuttig gemaakt waarvoor mijn oprechte dank.

Als afsluiter wil ik alsnog iedereen een gezond en gelukkig 2019 wensen, met vele wandelkilometers en veel plezier onderweg , her en der, op de wandelingen.

Uw voorzitter,

 Marc