Het clubblad

 Ons clubblad “De Wandelvriend” verschijnt om de drie maanden. Het bevat een volledige wandelkalender van alle tochten in de provincie Antwerpen.

Ook vermelden we onze aanraders , de wandelingen waar je punten kan verdienen. In het clubblad vindt je informatie over het wel en wee van onze club, onze activiteiten, onze eigen wandelingen, verslagen van onze reizen, enz…………..

De WANDELVRIEND   25ste jaargang – nummer 119

juli – augustus – september  2018

Woordje van de voorzitter.

Beste wandelvrienden,

Zomer , een seizoen waar we allemaal naar uitkijken , de studenten hebben bijna groot verlof en sommige grootouders mogen op de kleinkinderen passen. Dat betekent spelen , uitstapjes , ontspanning…..

Op 29 april jl. organiseerde WK Noordergouw mee het wandelevenement “Vlaanderen Wandelt” en dat was alles behalve ontspanning. Onze talrijke vrijwilligers waren weer van dienst en hebben het beste van zichzelf gegeven. Spijtig genoeg kunnen we dat niet zeggen van weersvoorspelling en liet de zon ons in de steek , we mochten amper 3000 wandelaars ontvangen. De samenwerking tussen de Antwerpse clubs , het regiobestuur en WSVL was alvast een positieve ervaring.

Voor onze medewerkers organiseren we op 14 juli een wandeling in Gooreind doorheen het parcours van onze eigen winterwandeling , daarna een kleine receptie en we sluiten af met een BBQ. Begin juli gaan Louis , May , Patricia en ikzelf op verkenning naar Winterspelt. We onderzoeken daar de buurt en de bossen om zodoende ons programma samen te stellen voor het 4-daagse verblijf in oktober. Onze 16é poldertocht en de 25de parkentocht staan ook al weer aan de deur te kloppen. Vooral de 25de editie van onze parkentocht krijgt extra aandacht in de vorm van een attentie bij het deelnemen aan deze tocht. In het kader van ons 25-jarig bestaan zal er een kleine receptie plaatsvinden met afgevaardigden van het gemeentebestuur , WSVL , het regiobestuur en de Antwerpse wandelclubs.

De gemeente beloont ons ook met een premie voor het 25-jarig bestaan.

In ons clubblad kan je 3 bladzijden tekst en uitleg vinden betreffende de nieuwe wet van 25 Mei jl. over de wet op de privacy.lk zou zeggen , lees deze privacyverklaring eens door en eventuele vragen kunnen gesteld worden via mail aan onze secretaris Achiel en mezelf. Als deze activiteiten achter de rug zijn staat er een drukke maand oktober te wachten met de daguitstap en de wandelvierdaagse ! Geniet allen van jullie vakantie , de zon , de familie en vrienden. Alsnog wens ik jullie een goede gezondheid en veel wandelgenot.

Marc