Het clubblad

 Ons clubblad “De Wandelvriend” verschijnt om de drie maanden. Het bevat een volledige wandelkalender van alle tochten in de provincie Antwerpen.

Ook vermelden we onze aanraders , de wandelingen waar je punten kan verdienen. In het clubblad vindt je informatie over het wel en wee van onze club, onze activiteiten, onze eigen wandelingen, verslagen van onze reizen, enz…………..

De WANDELVRIEND   25ste jaargang – nummer 117

Januari – februari – maart 2018

Woordje van de voorzitter.

Beste clubleden,

Meteen bij onze eerste editie van het nieuwe jaar moet ik juli droevig nieuws melden. Onze trouwe drukker Mark Verberck is op 4 december2017 onverwachts overleden. Onmiddellijk hebben we werk gemaakt van een nieuwe drukker om zo onze leden ons clubblad alsnog te kunnen bezorgen. Ook wil ik hiermede onze nieuwe drukkerij Cuypers bedanken en welkom heten in onze wandelwereld.

Bij het ingaan van 2018 betreden we ook ons jubileumjaar, jawel W.K.Noordergouw bestaat al 25 jaar!! Het wordt ook een druk aktiviteitsjaar, want op 29 april 2018, organiseren we “Vlaanderen Wandelt“. Weliswaar met ondersteuning van 2 andere clubs omdat onze wandelclub te klein is om zoveel vrijwilligers te leveren. Hopelijk kunnen wij op vele vrijwilligers rekenen om op zondag te komen helpen …. maar daar twijfel ik niet aan.

Een sportclub die een kwarteeuw bestaat gaat niet onopgemerkt voorbij , zowel op gemeentelijk, nationaal en vooral naar de leden toe wordt dit gevierd. Een kleine receptie naar de gemeente Brasschaat, Wandelsport Vlaanderen en een vertegenwoordiging van de belangrijkste wandelclubs uit het Antwerpse zal dan ook plaatsvinden. Onze leden worden op het jaarlijkse clubfeest verwend met een receptie en een lekkere maaltijd incl.dranken, aangevuld met een tombola met prijzen voor elk aanwezig koppel. Inschrijven kan je verder in dit nummer vinden.

Dan hebben we onze 3 wandelaktiviteiten, waarbij op onze 25ste Parkentocht voor iedere deelnemer een kleine attentie klaarligt en de wandel 4-daagse die dit jaar naar Simmerath gaat. De inschrijving kan je ook in dit clubblad vinden.

Zodus aan bezigheid is er geen gebrek in 2018. Ik wens alsnog iedereen, een goede gezondheid, een gelukkig nieuwjaar en veel wandelplezier in 2018.

Uw voorzitter,

Marc