Nieuwsberichten

                                                                                                    

Mededeling van het bestuur.

Alle ingeschreven leden zullen hun voorschot van de wandelvierdaagse in Althenar teruggestort krijgen.
Alle voorschotten voor het clubfeest zullen ook teruggestort worden.
Alle wandelingen van WSVL zijn afgelast , voorlopig al tot 15 april 2020.
Leden die interesse hebben in de wandelvierdaagse van 22 t.e.m. 25 oktober 2020 (volledig op eigen kosten) kunnen hun namen al opgeven via mail aan Marc (marcdewit@telenet.be) of Louis (louis.paquee@telenet.be).
Meer info, over het verloop van de activiteiten vanwege het coronavirus , in de volgende “Wandelvriend” of op deze site.

AKTIVITEITEN 2020

Nieuws vanuit het bestuur !

Beste leden,
Vanaf dit jaar gaan we 4x per jaar een vrije wandeling organiseren op een donderdag- of een vrijdagnamiddag. De afstand zal tussen de 10 km en de 15km zijn. Elk lid , familielid of vrienden (van onze leden) kunnen gratis meewandelen. Het is de bedoeling via deze weg de sfeer onder onze leden familiaal te houden en ook nieuwe leden aan te werven. De nieuwelingen kunnen zo de sfeer opsnuiven van onze wandelclub.
De wandelingen zijn onder leiding van onze parcoursmeester Louis Pacquee – GSM 0492/085718. We wandelen in Brasschaat , omliggende gemeenten en soms iets verder. Op een vooraf besproken plaats en uur vertrekken we steeds stipt op tijd. Je hoeft dus niet op voorhand in te schrijven , je komt gewoon naar de vertrekplaats om dan op het afgesproken uur te vertrekken. De wandelsnelheid zal steeds aangepast worden aan de groep.
Alle leden zijn verzekerd via onze wandelbond WSVL en de niet-leden via hun mutualiteit. Er zal steeds een tussenstop ingepland worden om iets te drinken (op eigen kosten) en het toilet te bezoeken. Spijtig genoeg kunnen we geen honden toelaten op deze wandelingen ! De nodige info zal verschijnen op onze website www.wknoordergouw.be , onze facebook-pagina en ons clubblad “Wandelvriend”. Onze leden die over een é-mailadres beschikken worden via deze weg ook ingelicht.
-1ste GROEPSWANDELING
WANNEER: Donderdag 5 Maart 2020.
WAAR: Vliegveld Maria ter Heide op de parking naast het Gunfire-museum , Licht Vliegwezenlaan 3             te 2930 , Brasschaat.
AFSTAND: 13 km
START: We vertrekken stipt om 13 uur.
TUSSENSTOP: op 6,7 km in het dienstencentrum van Maria ter Heide.
PARCOUR: onverharde bospaden ,antitankkanaal , modderige paden mogelijk.
Volgende groepswandelingen op donderdagen 28 Mei ,3 September en 17 December 2020.

 De volledige info vindt je in ons clubblad.

WANDELVIERDAAGSE

Op  16 – 17 – 18 – 19  –  april 2020        ALTENAHR-Duitsland.
We rijden met eigen vervoer, dus spreek goed af met elkaar met wie je meerijdt. Dit maakt de rit aangenamer en best betaalbaar voor iedereen.
We vertrekken op donderdag 16 april om 13 uur aan het Kerkplein van Brasschaat-Centrum (Miksebaan).
We proberen minstens 2 stevige wandelingen te organiseren. De wandelingen gebeuren in groep in een aanvaardbaar tempo voor elke deelnemer.
Voor meer info, zie ons clubblad.
Eikendreef 18 te Brasschaat-Maria ter Heide van 18.30 u tot 19.30 uur.