mrt 24 2018

Nieuwe editie “De Wandelvriend”

WOORDJE VAN DE VOORITTER

Beste wandelvrienden,

Oeps, het is weeral de tweede editie van ons clubblad “Wandelvriend “ van 2018.

Er zijn al vele situaties gepasseerd de voorbije maanden. Normaal gezien zou er dit jaar geen uitstap plaats vinden wegens reorganisatie van de voorbereidingsploegen. We hadden wel een 4-daagse gepland in april 2018 te Simmerath, maar door faillissement van het hotel valt dit ook in het water. Nu bestaat onze wandelclub dit jaar wel 25 jaar en besloten we ons beste beentje voor te zetten, om toch een gevuld programma aan te bieden voor onze leden. Eerst werd er werk gemaakt van een daguitstap naar Stevensweert. We hoorden hier en daar toch van vele leden dat ze het zeer spijtig vonden van de annulatie van de 4 daagse…… Ons bestuur heeft een zwak hartje voor zijn leden, dus hebben we de handen in elkaar gestoken en uiteindelijk, wel in oktober, een wandelvierdaagse kunnen reserveren. Aan het programma wordt nog gewerkt, maar dit komt zeker in orde. Dan is er kortelings ons jaarlijks clubfeest op 7 april waar er na de receptie lekker kan gesmuld worden en er ook voor elk koppel een cadeau klaar ligt tijdens de tombola. Eind april komt er dan nog de organisatie van “Vlaanderen Wandelt” bij. Vele vrijwilligers hebben al bevestigd dat ze komen helpen, waarvoor mijn oprechte dank. Het bewijst weeral dat onze club hard aan elkaar hangt, en dat we op vele leden kunnen rekenen al het nodig is.

Als we even achteruit kijken, kunnen we ook vaststellen dat onze 20ste Wintertocht een succes was met een opkomst van 1175 wandelaars ! !

Medewerkers van harte proficiat voor jullie inzet om iedereen van dienst te zijn.

Tot zover het nieuws van de voorbije maanden. Verder zou ik nog iedereen die herstellende is van een aan ziekte, operatie of gewoon een mindere dag heeft, vlug beterschap wensen willen wensen en geniet van het leven.

Tot een volgende keer ….

Marc

Geef een reactie

Your email address will not be published.